Dodaj komentar

Uhićenja u Ljubuškom

ljubuski.info

Policijski službenici OKP PU Ljubuški i policijski službenici Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a ZHŽ, provodeći višemjesečnu operativnu akciju pod nazivom "Putnik", s ciljem suzbijanja kaznenih djela vezanih za proizvodnju, preradu, prodaju i stavljanje u promet opojnih droga, došli do podataka vezanih za zlouporabu opojnih droga na području Županije Zapadnohercegovačke.

Tom prilikom su dana 10.11.2017. godine oko 19 sati u Ljubuškom u ul. dr. Ante Vukšića bb, lišene su slobode četiri osobe i to, K.C. (44) iz mjesta Studenci, općina Ljubuški, D.M. (36) iz Ljubuškog, stalno nastanjen u Humac II, M.C. (42) iz mjesta Studenci općina Ljuuški i J.M. (27) iz Ljubuškog, stalno nastanjen u ul Zrinsko Frankopanska br.6.

Prema Naredbi Županijskog suda ZHŽ u Širokom Brijegu, od strane policijskih službenika PU Ljubuški i policijskih službenika Sektora kriminalističke policije, izvršen je pretres na tri lokacije kom prilikom su pronađeni i oduzeti predmeti koji se dovode u vezu sa predmetnim kaznenim djelima.

Osobe lišene slobode su dio organizirane kriminalne skupine koji su na području Županije a i šire vršili opskrbu više uživatelja težih opojnih droga, navode iz MUP-a ZHŽ.

Kriminalistička obrada je provedena u službenim prostorijama PU Ljubuški nad osobama lišenim slobode, koji će u zakonskom roku biti predati u dalju nadležnost Županijskom tužitelju ŽT ZHŽ u Širokom Brijegu uz Izvješće o počinjenim kaznenim djelima iz čl.238, čl.239 i čl. 358 KZ F BiH.

MUP ZHŽ
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

2
9
5
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto