Dodaj komentar

Produljen pritvor osumnjičenicima za pljačku automat kluba

ljubuski.info

Osumnjičenicima Z.S., T.Ć. i I.R. stavlja se na teret da su 22.9.2017. godine u Ljubuškom, točnije u automat klubu, izvršili kazneno djelo Razbojništva uz prijetnju vatrenim oružjem, iz kojeg su i ispalili jedan hitac. Tom prilikom osumnjičenici su otuđili određeni iznos novca.

Nakon što je sudac za prijašnji postupak Županijskog suda u Širokom Brijegu odbio prijedlog određivanja pritvora osumnjičeniku T.Ć., Županijsko tužiteljstvo ŽZH uložilo je žalbu, koju je vijeće istog suda sastavljeno od trojice sudaca uvažilo i predmet vratilo sucu na ponovno odlučivanje.

U ponovljenom postupku sudac je odredio pritvor prema osumnjičeniku T.Ć. zbog bojazni utjecaja na sudionike, prikrivanje dokaza i ponavljanje kaznenog djela. Pritvor je određen u trajanju od najdulje mjesec dana od dana oduzimanja slobode.

Kako je potvrdio Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose sa javnosti ŽT ŽZH Široki Brijeg, osumnjičenici Z.S. i I.R. već su se nalazili u pritvoru. A s obzirom da je istjecao pritvor određen prema osumnjičeniku Z.S. tužiteljstvo je Vijeću Županijskog suda u Širokom Brijegu podnijelo prijedlog za produljenje pritvora za još 2 (dva) mjeseca. Vijeće je usvojilo prijedlog i produljilo pritvor prema osumnjičenom Z.S., zbog bojazni utjecaja na sudionike, prikrivanje dokaza i ponavljanje kaznenog djela.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

3
8
5
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari