Dodaj komentar

Obilježava se 26. godišnjica osnivanja hrvatskih zajednica

ljubuski.info

Utemeljitelji svih hrvatskih zajednica u Bosni i Hercegovini - Herceg-Bosna, Bosanska Posavina, Usora, Srednja Bosna, Soli, Bihać i Vrhbosna obilježit će u četvrtak, 16. studenoga, 26. obljetnicu osnivanja hrvatskih zajednica.

Kako je predviđeno, u mjestu Gorica-Sovići u 13:30 sati kod spomenika Vili Hrvatici - grob prvog predsjednika Hrvatske zajednice Herceg-Bosne i Hrvatske republike Herceg-Bosne Mate Bobana, održat će se molitva za sve pokojne potpisnike svih hrvatskih zajednica.

U 14:30 sati u Grudama će biti upriličeno podizanje stijega i zajedničko fotografiranje ispred ploče koja je podignuta 18. studenoga 1991. godine, dok će se u Kinu Grude, u 14:45 sati održati svečana akademija.

U 18 sati u Katedrali Marije Majke Crkve u Mostaru održat će se misa, priopćili su organizatori.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

1
8
4
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto