Dodaj komentar

Prijavljujem se i ja na radno mjesto sefa reference su mi mi imao sam punca suradnika punac mi spasavao raguzu kad sam zabrazdio....strah me svega i još pomalo reketarim po makarskim kafićima...a sve za racun svoje i svojih frendova ujaca! Uglavnom sminkat cemo se i necemo nista konkretno odraditi i onda ćemo još izmišljati unutarnje i vanjske neprijatelje...znate tko smo..urednik samo nece da objavi te veze ili možda ne želi......mene nije strah istine a je li takvih sminkera strah jest itd

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

1
1
8
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto