Dodaj komentar

Ljubuška kultura u ništa

ljubuski.info

Federalno ministarstvo kulture i sporta objavilo je popis programa i projekata koji će se financirati iz Proračuna Federacije putem transfera za kulturu za 2017. godinu.

Sudeći prema objavljenim rezultatima Javnog poziva za odabir programa i projekata koji će se sufinancirati iz proračuna Federacije Bosne i Hercegovine u 2017. godini putem transfera za kulturu od značaja za Federaciju BiH (objavljenog 14.06.2017. godine), Ljubuški neće dobiti ništa.

Federalno ministarstvo kulture i športa vodi ministrica Zora Dujmović, koju je na tu dužnost kandidirao HDZ BiH, tako da tu bošnjačka majorozacija ne bi trebala biti presudan kriterij.

Izočnost kulturnih programa i projekata s područja Ljubuškog i ne treba čuditi, budući da nam kulturom ravna komunalno poduzeće i nezamjenjivi Ivan Bebek, a najznačajnija "kulturna" manifestacija posljednjih godina je postao dječji festival "Na jedrima glazbe".

Službeni popis odobrenih projekata možete pregledati u sljedećem PDF dokumentu.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
5
5
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto