Dodaj komentar

Ali nikako pronaći vaša djela kao ni djela sabranih tokara ala dr.sc.manipulacija iz bijeloga polja...eh da tu najviše tamo gdje vas nema u nutrini duše i srca naroda lagati možete usmeno možete još više naroda i to do kraja ali nećete nikada doći do srži jer VI TO NE ZNATE I NEĆETE ZNATI dati odredjenu zrtvu kako za nasu drzavu BiH tako i narode u njoj prepoznati ste samo vi jos ne znate da to znaju i oni iznad daleko iznad ocoga svega...dalek je put do istine a jos blizi do cesta d.d. "tko ne upozna straha upoznat će ga sutra tako što ću pohoditi vaše najbliže..." istina put a naposssse zivot....urednik to zna samo je pitanje zeli li to završiti jednom prostom pricom ili onako po "seljački"

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

8
5
5
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari