Dodaj komentar

Bravo čova nek si zameo trag i sasuo lug u oči ovim naivcima!!!
Nedaj ti ovoga galića ko će kuće nam čuvati a sarajevo pošalji strah i trepet mozak i bistrinu onoga kanarinca ili onoga tuteka samo s njim problem uniforma i krojač ali kapacitet plinoficirane poprde bi garantirala i vama sigurnost vodeka a u takovim okolnostima bizon bi mogao sabrati svaku odrnu po cijelome ljubuškom tako da njegova dijeca imaju bobu grožđa a za sladoled se već brine lijepa naša jer fakulteti mag.dokturati soc.jur i ostale titule zvanja ovoga ramba s greškom vrijede od bobanove drage do hita kako je utvrdio dgs za primjer su mali galići i njegovi rodijaci

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
1
3
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari