Dodaj komentar

Susret mladih kroz klasičnu glazbu

ljubuski.info

U subotu 11. studenog 2017. godine, održat će se treći "Omladinski susreti kroz klasičnu glazbu" u Ljubuškom koju realizira Međunarodni centar za djecu i omladinu "Fortis" iz Jablanice.

Na susretima će nastupati učenici Osnovne glazbene škole Ljubuški sa učenicima Male škole klavira iz Jablanice.

Susreti će se održati u novoizgrađenim prostorijama Osnovne glazbene škole Ljubuški u Ljubuškom sa početkom u 10:00 sati nakon čega slijedi organizirani program obilaska kulturnih institucija.

Ovo je projekt koji sufinancira Federalno ministarstvo kulture i sporta i Općina Jablanica (Vijeće mladih općine Jablanica) već treću godinu. Važno je da mladi provode korisno svoje slobodno vrijeme kako bi izgradili sebe kao osobe koje će sutra doprinijeti cjelokupnom društvu.

Projekat ima za cilj suradnju između dvije ustanove u oblastima kulture, edukaciju omladine bez obzira na njihovu nacionalnu ili regionalnu pripadnost sa težištem na klasičnoj glazbi kroz sate, diskusije, radionice i seminare

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
4
3
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto