Dodaj komentar

Ljubuški gimnazijalci pobijedili na Danima europskog naslijeđa

ljubuski.info

Paško Bubalo, Filip Grgić i Fran Zelić, učenici Gimnazije Ljubuški osvojili su prvo mjesto u kategoriji srednjoškolski videouradak na manifestaciji "Mladi i naslijeđe" koja je pod motom "Upoznajmo kulturnu baštinu i čuvajmo prirodu" održana u sklopu "Dana europskog naslijeđa 2017." u Orašju.

Riječ je o manifestaciji koju organizira Federalno ministarstvo kulture i sporta, a ljubuški gimnazijalci još jednom su pokazali svoju kreativost, te je njihov videouratak pod nazivom "Zemlja dida mog", u jakoj konkurenciji, završio među četiri najbolja filma.

Prema riječima Frana Zelića, htjeli su predstaviti kulturnu baštinu svog kraja, pa su tako svoj uradak snimali na lokacijama kao što su vodopad Kravica, Bigeste, Baščine, Staro Hardomilje...

Ljubuški gimnazijalci su rekli kako im je snimanje filma bilo lijepo iskustvo, a dodali su kako su zahvaljujući ovom projektu imali priliku boraviti u Orašju, upoznavati kulturu i običaje tog kraja.

Da među ljubuškim gimnazijalcima vlada prava "filmomanija" potvrđuju ne samo ovaj, već i njihovi raniji uspjesi na sličnim natjecanjima, kao i to što već planiraju nove filmove i sudjelovanje na budućim projektima.
Imamo jedan nadolazeći projekt, radi se o projektu "Moj grad, moja BiH za koji je potrebno snimiti film do 90 sekundi koji predstavlja svoj grad, izjavio je Paško Bubalo.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

5
8
2
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Evo nam ga opet Treći! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Mamci za krokodile Ružica Zeljko
ljubuski.info
Crkvi u Hrvata treba šamar kakav je dobio papa Franjo teolog Dalibor Milas | express.hr
ljubuski.info
O kojoj Herceg Bosni pisati? Slaven Raguž | Hrvatska republikanska stranka

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto