Dodaj komentar

Otkud jadna ja da počne recimo zelim prijaviti korupciju zlouporabu položaja jedno omalenoga osobenjaka koji već čitav niz dana godina zloupotrebljava položaj u državnoj instituciji koja se upravo bavi borbom protiv sabotaže korupcije i sl.stiti ga čelni čovjek firme a isti je blizak jednome oporbenom politicari i političarima koji imaju tzv problema koaliciju. Znači nikome se ne možemo obratiti jer čelni čovjek firme stiti kriminalca osobu psihičkih problema i osobu koja vodi u propast upravo tu firmu i ovo drzavu. Sve jadna ja mogu dokazati ali kakve koristi kad ce isti sutra dobiti unapredenje i nagradu za laži i zloupotrebu položaja a ja jadna ću ostati bez posla u najboljem slučaju a u najgorem možda me lažnim dokumentima istog tog omalenoga osobenjaka sa ozbiljnim psiho problemima stave u kontekst osobe koja ne radi u interesu drzave. A rad za opće dobro je upravo rad protiv ovakvih omalenih osobenjaka koji imaju slizbenw mobitele službena vozila da i to vise kojo prelazie strasan broj kilometara i ono jos bitnije ima placen stan i odvojeni zivot a koji ustvari ne koristi. Celni čovjek firme ga stiti a taj omaleni osobenjak sa psiho problemima se druži sa najnižim krim miljeom ovih krajeva i što više reci....nego bujrum samo ne znamo dokle....da i ono bitno ovo nam je ispričala veza unutar tog osobenjaka omalenoga rasta. E to je borba protiv korupcije mora a posebice nepotizma kojo bas slučajnosti krasi mnoge naše takve firme a posebice po "razinu ide tajka u penziju dolazi mu dijete na radno mjesto" zar je to borba protiv korupcije zar je ro taj eu put koji kao bas zdusno podrzavaju probosna snge a njihovi poltroni...da ne budem dužna imaju i mnogi od njih puno zetova na čelnim mjestima firmi....zato molimo uredništvo da malo istrazi sve ovakve slučajeve i da nastoji spriječiti ako ništa zloupotrebe položaja iz firmi koji se slucajno bave našom beznednosti

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

2
8
6
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto