Dodaj komentar

Novi prijedlog za vlast i puliciju, ukoliko ne mogu naplatiti kaznu, da streljaju počinitelje prekršaja, oduzimanje imovine ako nemaju imovine prisilan rad u logorim i tako, najveći neprijatelji ovog društva su oni koji ne plaćaju kazne za prekršaje tipa pojas ili 10 20 priko ograničenja ti i takvi počinitelji su stvorili korupciju i kriminal svake vrste uništili društvo moralno i intelektualno, počinitelji prekršaja su krivi za svo zlo na ovoj zemlji oni sređuju lažne diplome

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

5
1
8
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari