Dodaj komentar

Uskoro useljavaju prvi korisnici poslovnih prostora hotela Bigeste

ljubuski.info

Radovi na uređenju južnog dijela hotela Bigeste polako ulaze u završnu fazu, a kako se neslužbeno saznaje, za mjesec dana u poslovne prostore trebaju se useliti prvi korisnici.

Poslovni prostori na južnoj strani su popunjeni, a u njima će biti trgovina poznatog lanca drogerija, poliklinika i trgovina sportske opreme.

U finalnoj je fazi i garaža u objektu, a u tijeku su aktivnosti na prikupljanju ponuda za slobodne prostore koji se nalaze na istočnom i sjevernom dijelu objekta.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

7
3
8
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto