Dodaj komentar

mi imamo onakvu vlast kakvi smo i sami.ova vlast je dno dna al njoj nema alternative u oporbi.kad se uvede zakon u ovu grebenu dolinu suza nijedan političar neće moć doć od srama u grad pod pretpostavkom da imaju mikron obraza.uhljebima u javnom sektoru su ubili svaku volju za rad,a u biti politikom se bave neradnici oliti imele drustva,tj ljudi koji se ne mogu dokazat drugačije.dok god bude plaća veća u javnom sektoru i državnim poduzećima neg u privatnom tj realnom sektoru ovdi nema kruva.a stvorili su okruženje takvoda samo malouman čovjek može ovdje legalno poslovat.postoji politički reket a o tom svatko šuti
ž
ć

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

9
2
3
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari