Dodaj komentar

Sreća da postoje snimci koji su dokument vremena.Svjedok kriminala i lažnih obećanja,prevrtljivaca na političkoj sceni ljubuškog.Iz snimaka se vidi kako Barbarić obećava procvat industrijske zone zvirići kod graničnog prijelaza.Na snimkama se vidi kado SPP i Vizanter hoće smijeniti načelnika pa svi sad znamo gdje i za koga radi taj isti Vizanter.Nevenko sa poslom u knjižnici svladava još jednog buntovnika.Onda vidimo slike sa mreže gdje svjedok kriminala opet priča svoju priču i manipulira činenicama.Snimke ostaju to su tragovi našeg vremena koje je gore nego 1948 godine kada su jedni jedan dan bili za Titu drugi dan za Staljina.Vizanteru je ovo jako poznato.Isto tako je to poznato malom Titi iz Vitine.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

1
2
4
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto