Dodaj komentar

Nevenko se ponaša baš onako kako vodi HDZ i Općinu.DIKTATORSKI.Ovo je samo model ponašanja kojeg je dugogodišnjim"zanatom"sprovodio preko uništavanja javnih poduzeća, politika njegova vladanja je isključivo svedena na spajanje"javnog i osobnog interesa".Primjer za to je kako se "veliki graditelj niskogradnje" spojiti ugodno sa korisnim pa tako puni svoje džepove preko osobnih i sebi bliskih tvrtki.To znaju svi oni koji misle svojom glavom nasuprot uhljebima koje je stavio na odgovorne funkcije i klimaju mu glavom,gledaju ga kao priviđenje božje,oni ih koristi u svoje vlastite svrhe,poslije ih baci kao WC papir.Obično to budu pomoćnici načelnika koji potpisuju akte koje oni sami nisu napisali da bi izbrisali njegove tragove.On poslije svega uvijek kaže ja nisam kriv,to su oni.Njegovi tragovi zlouporaba su široki i postoje ljudi koji to prate,koji neće odustati od toga da pokažu ustvari tko je on,što radi te zašto svog svojih uskogrudnih ciljeva uništava ovaj jadni i napaćeni narod koji se dobrim dijelom(zbog njega i njemu sličnih)već dobrano iselio.On je prozren,omražen među ljudima(osim onih kojima je dao pozicije i zapošljenja) i samo je pitanje vremena kada će za to odgovarati.Ovim činom priključenja vode do svoje kuće pokazuje samo svoju oholost,pohlepu nebrigu za druge ljude.Pokazuje kako je ustvari mali obični sitni čovjek kojeg nije briga za opće ljudsko dobro.Svojim djelima to pokazuje godinama,ovo je samo znak dokle to dolazi.Kada javno na našoj TV govori da ima plaću od 2100 KM i da od toga živi potcjenjuje ljudski razum,jer svi vide da se od toga ne može na visokoj nozi živjeti,da se ne mogu nositi skupa markirana odijela,voziti Mercedes,nositi skupe naočale....Ni to nije važno kolko je važno da nema nikakvu socijalnu osjetljivost prema ovom narodu koji nije,kakav god bio,zaslužio ovo što mu se događa.Ničija nije do zore gorjela.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

2
2
9
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto