Dodaj komentar

postovani gospodine .niti barbaric niti bradvica nam ne trebaju biti trn u oku ako smo normalni.ako barbaric radi svoj posao kako treba nek mu je sa srecom a bradvica takodje nek radi svoj posao .samo mislim da niko normalan nemoze reci da je u ljubuskom dobro stanje ovoliki odlazak mladih u inozemstvo.nemogusnost zaposlenja bez podobnosti,pa dragi gospodine gdje nas to vodi,vec nam se odbijaju od glavu ovoliki odlasci jer vec nestaje kvalitetne radne snage i pametne.a vi mislite gospodine dragi ako ste se vi uhljebili da ce vam vjecno biti dobro ,pa osvrnite se malo oko sebe,nije nama kriv ni barbaric kao nacelnik ni bradvica kao novinar koji ukazuje na nepravilnosti mi smo sami krivi sto trpimo ovolika [ * neprimjereno * ]..i molim vas de mi navedite samo jedan pozitivan primjer sto je napravila ova vlast sa barbaricem na celu.ja ga iskreno ne vidim al molim te de me prosvjetli

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

4
1
6
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto