Dodaj komentar

Ima li Barbarić dozvolu za vodozahvat na Vrioštici?

ljubuski.info

Načelnik Ljubuškog Nevenko Barbarić jučer je završio izgradnju vodovoda od izvora Vrioštice do svoje kuće. Na cjevovod je priključeno nekoliko njegovih susjeda, ali ne i oni čije kuće su zapadno od kuće načelnika Barbarića.

Radove je izvelo poduzeće MINA d.o.o. iz Gruda, doznaje se od mještana, koji smatraju kako se radi o samovolji Nevenka Barbarića, koji je i do sada imao vodovodni priključak.

Upućeni u dugodišnje manipulacije s vodom postavljaju pitanje ima li Barbarić dozvolu za vodozahvat na izvoru Vrioštice, a poznato je da ga poduzeće JP Parkovi nema. Izvor Vrioštice se godinama devastira, uništava se javno poduzeće, nastaju milijunski dugovi, posao se daje stranim tvrtkama uz podizanje ogromnih kredita za izgradnju vodovoda. Jedan od njih je onaj podignut u Razvojnoj banci, koja mjenicama naplaćuje dug.

Pitanja vrijednih milijune u Ljubuškom ima napretek, samo Barbarić, za sada, narodu ne daje odgovore.

Oko pitanja nezakonite potrošnje, kriminalnog devastiranja i otimačine JKP Ljubuški upoznat je i Dragan Čović, a reagirao je i vrh EP HZHB, jer je pravna stvar jasna.

Mutni poslovi oko vode u Ljubuškom traju godinama, povrh svega, na području općine Ljubuški ima nekoliko divljih vodovoda i ne zna se komu odlaze novci od naplate.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

4
2
9
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari