Dodaj komentar

U općini na glavnoj stolici
"personne Non gratta" sjedi,
Lokalni političari kao
"solle girro"- suncokret,
hoću reci-kako vitar puse,
A fratri poduzetnici postali,
Isto kao i hodze i popovi
Imaju svoje tajne račune, a
Kad ih vidim pomislim
da sam ugledao HDZ ili SDA
moćne i okorjele tajkune.
Je li tak ili ne tak novopečeni tajkuni klerici i ugostitelji na slapovima
Bez kanalizacijskih odvoda
Šta kažeš IZBJEGLICE Šta se ovo dogadja.
Iz bata u adidaske, pa gunj i ponjavu zamijenio Levis i Versace, a mjesto bacanja kamena s ramena ide se ma Blidinje i na Kornau Platz.
A i pura i maslo se pojedin gade.
Nisu to nikada jeli.
Sada je lazanje i patka polivena čokoladnim pudingom.
Gospodjama smrde krave, pjevac je divlja životinja , magare zamjeno BMW ili Passat sa ledja naroda naravno iz gradskog proračuna.
Šta veliš moj IZBBJEGLICE.
Dokle ovo vako može ići.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
2
1
1

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari