Dodaj komentar

Radna mjesta u nas su unaprijed predodređena kasti koja vlada.Unaprijed se zna tko će biti primljen.Natječaji su tek puka formalnost.Uvijek se traže modeli kako nekog primiti i time ga uhljebiti za dobrobit stranke.Tako će biti vjerni sluga partije nasljednika KPJ i dalje će na izborima pridobijati glasače.Unaprijed su sve osmislili samo što je problem što ljudi odoše vani,a nemaju zaposlenih u realnom sektoru.Ljubuški 1800 Široki 5700 pravi nesrazjer i vidi se da je Širokobriješka politika moćna Ljubuška očajna.Nemamo kadrove koji će nas izvući iz blata.Nismo sposobni staviti fasadu na kino 2 godine zato i ne može naša draga vlast privući investitore.Baš će biti zanimljivo što će obećavati na idućim izborima,jer do sada ništa obećano nisu ostvarili samo je stanje gore.Treba im samo pustiti stare snimle da vide koliko je im je velika laž.Obećavali su sve i svašta,da će prvo na Zvirićima biti golf tereni.Kad je nakon afere Nativa i to propalo došao granični prijelaz obećali procvat industrije.Opet ništa osim inkubatora sa raslinjem oko njega ,zmijama i ponekim psom lutalicom.Kino smo vidjeli ni fasadu nisu u stanju staviti.Duvanjsku gledamo onako kod da je Hirošima uzalud ušminkani put.Plantažu su već odavno sredili,popalili,popilali koce,željezo prodali.Komunalno su isti partijaši sredili receptom Lijanovića.Radna mjesta samo ostadoše u Županiji,policiji,Općini i školama.Mali privatnici najviše trgovci ne mogu izvući općinu iz krize.Općina prodala krš za koncesije i od njega pravi ceste i kocka trotoare dok je smilje potpuni fijasko.Poljoprivreda potpuno propala,kanali zarasli,tržišta nema.Ljubuški će uskoro postati grad,grad bez ljudi.Peče li vas imalo savjest gospodo na vlasti.Ne može se vječno odgovornost prebacivati na nekoga drugoga,za ovo nabrojano vi ste kriviI nikad nećete moći pobjeći od svojih grijega.Zar ne.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
3
6
4

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari