Dodaj komentar

IZBJEGLICE tako je. Oni masu sa zastavama. A mi padamo ničice i klanjamo im se svakih 2 godine kad su izbori. Thopson dodje zapjeva , digne zastave, mačeve, a mi u trans.
Pa tako u Sarajevu isto, Banja Lici .
Bez razlike i diskriminacije.
Oni sutra broje eure a mi kupimo mrvice sa stola i opuške sa zemlje.
Je li taj ili nije tak pošteni i čisti.
Pozdrav IZBJEGLICI.
I ja sam izbjeglica također a ne kao onaj sto lomi jezik i govori da si kao ti nekakav "prognanik". Jak neki novopečeni Hrvat. Sigurno je opterećen očevom komunističkom knjižicom a danas je veliki Hrvat. To je danas moj IZBJEGLICE u zapadnoj Hercegovini postalo isplativo zanimanje.
A takvi ljudi su ti naj gori. Oni se okreću kako vjetar puse ili pod talijanski "sole giro" A ja ću govorit kako sam govorio i so sada. Je li rak izbjeglice glasniče pravde i zaštitnice siromašnih i čistih.
Javi se i reci nešto na ovaj brezobrazluk i ove vojnike partije i "mahače zastavama"

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
1
7
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari