Dodaj komentar

Narode ljubuške općine, Parkovi nelegalno isporučuju vodu, pa vi sad vidite hoćete li plaćati vodu ili nećete, vidio sam svojim očima rješenje u komunalnom neki dan kad sam došao da platim parking, a oni mi kažu nije to kod nas, to je u Parkovim... pa za boga miloga sve u Parkovim se plaća osim struje......a kad smo kod struje oni kradu struju na crpnim stanicama na bazenima za vodu....vidio sam im račune gdje piše neovlaštena potrošnja, a što je još gore električno im to dopušta... Bože svašta ti će u nas

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
2
8
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto