Dodaj komentar

Izbio požar na Veletržnici

Jučer oko 13 h na Veletržnici u Ljubuškom izbio je požar u kome je izgorjelo oko 15 m hrastovih trupaca. Požar je ugašen oko 15 h a očevid su izvršili policijski službenici PU Ljubuški koji poduzimaju i druge izvide u cilju utvrđivanja uzroka požara.

Pored gore navedenoga, PU Ljubuški je, u petak poslijepodne, zaprimila prijavu da je tijekom dana, iz obiteljske kuće u Veljacima, nepoznati počinitelj otuđio određenu svotu novca. Kriminalistička obrada je u tijeku.

Na području Županije je zabilježeno trinaest prometnih nezgoda. U dvanaest nezgoda nastala je manja a u jednoj nezgodi nastala je veća materijalna šteta. Pet osoba zadobilo je lake tjelesne ozljede a tri osobe zadobile su tjelesne ozljede zasad neutvrđenog stupnja.

MUP ŽZH
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
8
3
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari