Dodaj komentar

Fran Zelić dobio nagradu za najbolju glazbu na Viva film festivalu

ljubuski.info

Na svečanosti zatvaranja 3. Viva festivala u Pozorištu mladih u Sarajevu, uz nazočnost brojnih mladih autora, dodijeljene su nagrade i priznanja mladima, a među nagrađenima je Ljubušak Fran Zelić.

U službenoj selekciji 3. Viva film festivala bila su 22 filma koji su rezultat Viva škole filma, održane u 19 bh. gradova u proteklih godinu dana.

Podsjetimo, proteklog tjedna održavale su se projekcije filmova diljem BiH, a sve je završilo završnom ceremonijom u Sarajevu.

Prvu nagradu, zlatnu kameru u kategoriji omladinski film osvojio je - 'Stolac - mi imamo sve!', druga nagrada, srebrena kamera pripala je filmu iz Visokog 'Sustav te laže', a treća nagrada i brončana kamera utišla je u ruke mladih autora iz Viteza za film 'Moj dnevnik'.

Najistaknutijim mladim autorima, direkcija Festivala dodjelila je posebne nagrade:

Martina Filipović iz Livna, najbolji scenario, za film - 'Trbuhom za kruhom';
Fran Zelić, Ljubuški, najbolja glazba - film 'Žuti balon';
Josip Arlović, Orašje, najbolja režija - film -'Kolo (ne)sreće';
Martina Škarica za film: 'Ime Prozor - Kraljica Katarina' - Prozor Rama - priznanje za najbolju žensku ulogu;
'(Ne) prijatelj' - Puračić - najbolja poruka filma;
'Birvaktile', Tuzla - najbolji kostim;
Emir Kunovac za film 'Srca Ustikoline' - najbolja fotografija;
Miloš Samardžić za film 'Stopa Kraljevića Marka', Vlasenica - najbolja muška uloga;
'Disconnected', Ahmed Kubat - Kakanj - najbolji specijalni efekti;
Salem Bašić, Jelah - najbolja montaža, u filmu - 'Svadbarsko greblje';

Nagradu publike osvojio je film 'Ostani' koji su snimili mladi polaznici Viva škole filma iz Mostara!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

7
8
1
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari