Dodaj komentar

Napravio bih besplatno javne zahode jer se narodu sve vise i vise povraća od afera raznoraznih ministara, načelnika, pustih rekla-kazala obećanja, l-opvluka i svega drugog sto prati našu nezaduženu općinu pardon budući grad.
I jedan besplatan parking u užem centru da nas parkovi ne reketiraju na svakom koraku. Pa makar desetak parking mjesta. Mogo bi i načelnik nakon radnog vremena besplatno parkirati bijelog pasata. Slobodno-jer bi na mom parkingu svak bio isti. Bez ijedne konvertibilne marke Vaša Visosti.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

4
7
6
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari