Dodaj komentar

Sin oca prozvao Fritzlom

U utorak 25. kolovoza u Dnevnom listu izašao je tekst pod naslovom “Pretukao oca sumnjajući da ga je 'cvikao' policiji zbog droge”, u kojem se navodi kako je Branko Grbešić iz Širokog Brijega zadobio tjelesne ozljede.

Većina informacija, prema riječima Brankove supruge Mile Grbešić i sina Marka nisu istinite.

Juri Sesaru se povjerila njegova 15-godišnja sestra Anđela koja je kazala kako joj se Branko nudio da idu zajedno na more, te da će on biti njezin najbolji momak”, ispričala nam je vidno potresena Mila Grbešić.

Slike iz prošlosti

Ona je dodala kako joj je bilo jasno da je cijela priča istinita, kada je Jure ponudio Branku da idu kod njega kući sve razriješiti, a ovaj ga je potjerao. Mila je, znajući da Branko ima oružje, zajedno sa sinom Markom (15), kojemu, kako kaže, otac predstavlja strah, otišla na Kočerin.

“Pred oči mi je došla slika svega što se događalo u našem braku. Sada sam sigurna kako je naše kćeri zlostavljao. Odmah ću pokrenuti postupak rastave braka, jer ja tog čovjeka više ne želim vidjeti. Tražit ću od koga to god bude potrebno da ga se smjesti u neku instituciju, jer on predstavlja samo strah svima koji su oko njega”, kaže Mila Grbešić.

Ivica Keža, Grbešićev zet, kazao nam je da su Jozo i Jure uhvaćeni u petak večer u Ljubuškom zbog droge, i privedeni su zajedno s Brankom u policiju.

Sin oca prozvao Fritzlom

“U nedjelju poslijepodne iz sna me je probudila vika ukućana. Svi su samo govorili 'evo ga, evo ga'”, kazao je Keža, te nastavio: “Svi su pobjegli, a ja sam izašao da vidim što se događa. Pred kućom je stajao Branko s rukom na leđima. Pogrdnim imenima je nazivao suprugu i tražio je. Rekao sam mu da ide ispred kuće, ovdje tu nema više nitko njegov. Kada je krenuo prema meni udario sam ga, jer sam mislio da ima oružje. Imao je nož. Došao je Jozo i jedine njegove riječi upućene ocu bile su 'što si mi radio sestrama sram te bilo. Ti nisi otac ti si Josef Fritzl, sram te bilo', a Jure Sesar se nadovezao riječima 'moja te sestra čeka na moru'. Cijeli incident je ispao samo radi toga, a ne radi droge. On je monstrum kojem mjesto nije na slobodi”, rekao je na kraju Keža.

M. Perić [ Dnevni list ]
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
9
8
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari