Dodaj komentar

Svasta se pise o medjugorskim ukazanjima . Iz "komentara" se jedino moze zakljuciti da njihovi autori ne znaju o svojoj vjeri nista !.... Oce nas , Zdravo-Mariju i slava ocu i , mozda , Virovanje - i to je sve !...
.
Prvo , svakodnevna ukazanja u Medjugorju - uopste nisu jedinstven slucaj . U Francuskoj se , kako
je bilo najavljeno , Gospa ukazala u ND de LO ( Laus ) , i ukazivala se svaki dan sesnaestogodisnjoj djevojcici , sve do njenih 76 godina . Vatikan je odbijao priznati to ukazanje , jer nije bilo dovoljno prilozenih dokaza za to , i to punih 364 godine ( tristo sezdeset i cztiri ) , a onda je ukazanje , konacno , priznato 2.005.
.
Interesantno je napomenuti , da nepriznavanja - kojih je bilo cak 29 , nisu uticala na posjetu hodocasnika . Danas je to hodocasno mjesto u Francukoj posjeceno , po prilici isto - kao i u vrijeme kad nije bilo priznato . Prema tome , cak ni priznanje od Vatikana nije obaveza za vijernike da to vjeruju . Ako , naprimjer , kazete sveceniku na ispovijedi da Vi ne vjerujete da se Gospa pojavila u LURDU , iako je to priznato od VATIKANA - SVECENIK CE VAM RECI DA TO - NIJE GRIJEH !...Eto samo - jedan primjer - "o prvih sedam" , ili svim ukazanjima u Medjugorju !...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

2
2
6
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto