Dodaj komentar

Svasta se pise o medjugorskim ukazanjima . Iz "komentara" se jedino moze zakljuciti da njihovi autori ne znaju o svojoj vjeri nista !.... Oce nas , Zdravo-Mariju i slava ocu i , mozda , Virovanje - i to je sve !...
.
Prvo , svakodnevna ukazanja u Medjugorju - uopste nisu jedinstven slucaj . U Francuskoj se , kako
je bilo najavljeno , Gospa ukazala u ND de LO ( Laus ) , i ukazivala se svaki dan sesnaestogodisnjoj djevojcici , sve do njenih 76 godina . Vatikan je odbijao priznati to ukazanje , jer nije bilo dovoljno prilozenih dokaza za to , i to punih 364 godine ( tristo sezdeset i cztiri ) , a onda je ukazanje , konacno , priznato 2.005.
.
Interesantno je napomenuti , da nepriznavanja - kojih je bilo cak 29 , nisu uticala na posjetu hodocasnika . Danas je to hodocasno mjesto u Francukoj posjeceno , po prilici isto - kao i u vrijeme kad nije bilo priznato . Prema tome , cak ni priznanje od Vatikana nije obaveza za vijernike da to vjeruju . Ako , naprimjer , kazete sveceniku na ispovijedi da Vi ne vjerujete da se Gospa pojavila u LURDU , iako je to priznato od VATIKANA - SVECENIK CE VAM RECI DA TO - NIJE GRIJEH !...Eto samo - jedan primjer - "o prvih sedam" , ili svim ukazanjima u Medjugorju !...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

6
5
9
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Otišao sam, a nikad nisam otišao Ivica Primorac | kasce.com
ljubuski.info
Ni sad nije jasno Ružica Zeljko
ljubuski.info
Film koji nećemo gledati Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Prolaze nam životi, a vrijeme stoji Berislav Jurič | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari