Dodaj komentar

Blažena Djevica Marija vođena Duhom Svetim došla je čistim srcima za spas svijeta i čovječanstva.
Čista i tvrda vjera spasava.
Živjeti živu vjeru nije ispit nego spoznaja traume veće mnogi osjetili u majčinoj utrobi nego poslije završenoga fakulteta.
Što se tjeskobno brinete za dugogodišnja ukazanja vi pojedini da vas Blažena Bogorodica vodi za lijevu ruku vaša bi desnica unju sumnjala.
Čovjek je slab koliko su njegove sumnje jake grijeh preovladava ako mu osoba to dopusti.
Blažena Gospe svojim nas plaštom zaogrni.
Uključite internet televiziju otvorite novine uzmite djeci slatkiš ili bilježnicu pogledajte te slike i reklame-vidjećeš dokle si došao i gdje si djete dogurao ti savjesni roditelju kakvo ćeš unuče dobiti čemu ćeš se čuditi hoćeš li biti In i Cul.
Tko si da kritičar budeš Duhu Svetom dokle si dogurao širi vjeru svojih otaca ne uzimaj sebi za pravo ako ti nije povjereno i dato.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
4
4
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari