Dodaj komentar

Blažena Djevica Marija vođena Duhom Svetim došla je čistim srcima za spas svijeta i čovječanstva.
Čista i tvrda vjera spasava.
Živjeti živu vjeru nije ispit nego spoznaja traume veće mnogi osjetili u majčinoj utrobi nego poslije završenoga fakulteta.
Što se tjeskobno brinete za dugogodišnja ukazanja vi pojedini da vas Blažena Bogorodica vodi za lijevu ruku vaša bi desnica unju sumnjala.
Čovjek je slab koliko su njegove sumnje jake grijeh preovladava ako mu osoba to dopusti.
Blažena Gospe svojim nas plaštom zaogrni.
Uključite internet televiziju otvorite novine uzmite djeci slatkiš ili bilježnicu pogledajte te slike i reklame-vidjećeš dokle si došao i gdje si djete dogurao ti savjesni roditelju kakvo ćeš unuče dobiti čemu ćeš se čuditi hoćeš li biti In i Cul.
Tko si da kritičar budeš Duhu Svetom dokle si dogurao širi vjeru svojih otaca ne uzimaj sebi za pravo ako ti nije povjereno i dato.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

4
8
3
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Otišao sam, a nikad nisam otišao Ivica Primorac | kasce.com
ljubuski.info
Ni sad nije jasno Ružica Zeljko
ljubuski.info
Film koji nećemo gledati Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Prolaze nam životi, a vrijeme stoji Berislav Jurič | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari