Dodaj komentar

Svaka čast policiji sipi osi tužiteljstvu i sudu na iscrpnij borbi protiv organiziraniga kriminala koji je metastazirao u svaku poru društva i zajednice.
Država funkcionira ko tambura.
JADNI MOJ NARODE što nam rade i što su uradili i što će da nam rade farizeji-cikesi-zlikovci-razbojnici -[ * neprimjereno * ] i svakojaki gad.
Nauku sebi narode pakad zahladi udri i ti u tambiru zasviraj nek počne
TAMBURANJE na sve strane a kad vjetar-kiša i grmljavina počne daće dragi Bog grmljavinu i kišu na sve strane a što ćeš kad grmi nek grmi naučili smo na grmljavinu poslije svakoga nevremena zrak je čist i dolazi ljepše vrijeme.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

2
1
4
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari