Dodaj komentar

Pljačka prodajnog centra Mališić

Tijekom protekle noći provaljeno je, kroz podrumske prostorije, u prodajni centar "Mališić" na Tromeđi.

Kako je glasnogovornik MUP-a HNŽ Srećko Bošnjak rekao za bljesak.info provalnici su koristeći silu provalili u poslovne objekte "Velpro" i "Konzum" koji se nalaze u sklopu prodajnog centra "Mališić".

Iste osobe su došle i do prostorije gdje se nalazi sigurnosna kasa i istu su premjestili u drugu prostoriju gdje bi se buka mogla manje čuti.

Koristeći razne alate i apart za varenje otvorili su vrata sef-kase, kao i druga vrata sa šifrom. Tom prilikom provalnici su otuđili veću količinu novca.

Kako je naveo glasnogovornik MUP-a HNŽ radi se o osobama koja su dobro upoznata sa rasporedom prostorija u unutrašnjosti i koja raspolažu informacijama gdje se sef-kasa nalazi i o kojoj količini se radi unutar iste.

Policija je pronašla određene tragove na licu mjesta i radnje na otkrivanju počinitelja ovog djela traju.

Kao i kod skoro svakog kaznenog djela počinju kružiti priče, pa se tako sumnja da je ovu krađu počinio netko od zaposlenih i da se radi o sumi između 40 000 i 50 000 KM.

bljesak.info
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
5
4
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari