Dodaj komentar

Ćosić: Prozivke Studentskog centra Mostar o navodnim dugovanjima ŽZH netočne

ljubuski.info

Kad jedna ustanova kao što je Studentski centar Mostar donosi jednostrane odluke ne znam kako očekuju da će njihove odluke obvezivati našu županiju. Mi nismo ni u kakvom ugovornom odnosu. Ako smo posredno osnivači Studentskog centra onda bismo ponešto trebali znati o tim odlukama. Njihove odluke su jednostrane i mogu obvezivati samo njihove djelatnike, a nikako našu županiju, izjavio je predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić reagirajući na prozivke i odluke Studentskog centra Mostar o podizanju cijena smještaja za studente Sveučilišta u Mostaru koji dolaze iz ove županije.

Studenti iz ŽZH tako će cijenu smještaja u S.C.M. od 1. rujna 2017. godine plaćati 345 KM odnosno puni iznos.

Jako nam je žao što su studenti i njihove obitelji žrtve ovog problema, ali uprava Centra iscrpila je sve komunikacijske kanale, zakonske mjere pa i dobru volju kako bi naplatili ono što je ova županija dužna svojim studentima, čak su i sami studenti u svibnju potpisali peticiju sa zahtjevom prema ŽZH i tražili svoja prava međutim ni tu nije bilo odgovora, izjavila je ranije tijekom tjedna glasnogovornica S.C.M. Anita Glibić.

Studentski centar Mostar navodi da dug ŽZH prema njima iznosi 370.000 KM.

Predsjednik Vlade ŽZH Zdenko Ćosić kaže kako su prozivke Studentskog centra Mostar o navodnim dugovanjima ŽZH netočne te je poručio kako ubuduće ova županija više neće uplaćivati novac tom centru već isključivo studentima.

Dnevni list
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

2
1
9
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto