Dodaj komentar

Gradi se upravni objekt za vodopad Kravica

ljubuski.info

Slapovi Kravica su u ovogodišnju turističku sezonu ušli s brojnim novinama, koje poboljšavaju ponudu tog hercegovačkog bisera koji iz godine u godinu privlači sve veći broj turista.

Početkom lipnja slapovi su u potpunosti osvijetljeni LED rasvjetom.

Dio projekta je i upravni objekt koji će se nalaziti na samom ulazu u taj park prirode.

Objekt će služiti za pružanje svih potrebnih informacija turistima i omogućiti nadzor nad slapovima tijekom cijele godine.
Upravni objekt će biti s recepcijom, dva ureda, prodavaonicom karata i sanitarnim čvorom te prolazom koji će voditi do lokacije odakle se pruža pogled na vodopad pojasnio je savjetnik načelnika za gospodarski razvoj Općine Ljubuški, Stanko Musa.

Kako je Musa potvrdio, u oba projekta - Led rasvjetu i upravni objekt, će biti utrošeno 300.000 maraka zahvaljujući sredstvima Federalnog ministarstva okoliša i turizma.
Osigurana sredstva neće biti dovoljna da se u potpunosti okončaju radovi na objektu, pa će se nastaviti radovi iz općinskog proračuna. Odnosno, ostatak sredstava će osigurati Općina Ljubuški i JP Parkovi, koje upravlja vodopadom Kravica, kazao je Musa.

No, prema Musinim riječima time nije završena priča po pitanju poboljšanja uvjeta za turističke posjete, još ima posla koji se treba uraditi, kako bi ovo ljubuško ali i hercegovačko izletište bilo kompletirano.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
7
4
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari