Dodaj komentar

Zali b9ze ovih ljudi sto poginuse uzanj, a nit je bio neki politicar, niti neki vojnik a ni castan covjek sto je pokazao u Dretelju gdje je maltretirao srpske zene ako je to junastvo e onda.... uostalom znamo mi tko su bili hosovci bih i on u to vrijeme jedna velika banda nista jedno hosu iz RH svaka cast a ovaj alijin general je u rangu Halilovica Dudakovica i ostalih neprijatelja , udba je ubila Paradika, Pavlovica i Baresica , a ov9 je mislim nesto drugo evo i ovdje ima zanimljivih teorija kako se to dogodilo bio je tvrdoglav beduv pa tko moze sa sa islamistima bit saveznik , sandzaklije vise vole Srbe nego Hrvate, isto kad su naivce gurali u bratstvo i jedinstvo onda klaonica, svaka tica svome jatu leti

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
3
5
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari