Dodaj komentar

Vidi kako Dedaković navodi pogibiju jednog pripadnika HVO-a?
Nije tako bilo, vec je pripadnik HVO-a, nas Amerikanac, bio zaduzen da se obrati Kraljeviću na Engleskom jeziku da samo on razumje.
Dogovoreno je da ga prvo zamoli da odmah krenu za Široki Brijeg, tamu su ga čekali Tuđmanovi povjerenici koji su ga trebali uvjeriti da se okane Alije Izedbegovica i Armije BiH.
Kad mu je ovaj prenio poruku, Kraljević je kroz otvoren prozor ispalio metak u čelo tom pripadniku HVO-a.
A, sta su drugi specijalci morali napraviti vec ih nakon toga sve pobiti.
Neka se svatko od vas zapita i postavi sebe u tu situaciju.
Ovo sam saznao iz pouzdanih izvota, niste duzni povjrovati ali imajte na umu i ovu verziju price!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

9
3
7
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Film koji nećemo gledati Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Prolaze nam životi, a vrijeme stoji Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari