Dodaj komentar

Čovječe kako zove kafić i fratarsku birtiju "popratni objekt" i kafeterija to ti je isto ko šija ili vrat.To se još nije glasilo u 150 godina samostana da se otvori kafić kako bi samo pokojni fra Kozina reagirao porušio bi to ruglo pored crkve.Nedam više lemozine i novce za crkvu dok god se taj kafić ne sruši bojkotiram totalno.Ima toalet tamo na parking za hodocasnike samo da li je zatvoren ili ne to ovaj Dario hvali novi toalet šta je sa onim na parkingu.Iz Medjugorja hodocasnici imaju besplatan ulazak u muzej a humacki samostan od njih nema nikakve koristi jer neplacaju ulaznicu za muzej.Jao fratri farizeji još dovedite i lažnu vicku i u jednu tamnu prostoriju kip pa upalite svjetlo pa ugasite.jer vicka ima veci autoritet od pape netriba joj ni putovnica kad prelazi granicu i svaki dan dobije poruku i dozvolu i blagoslov za gradnju hotela velik je biznis to...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

4
9
7
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto