Dodaj komentar

Čovječe kako zove kafić i fratarsku birtiju "popratni objekt" i kafeterija to ti je isto ko šija ili vrat.To se još nije glasilo u 150 godina samostana da se otvori kafić kako bi samo pokojni fra Kozina reagirao porušio bi to ruglo pored crkve.Nedam više lemozine i novce za crkvu dok god se taj kafić ne sruši bojkotiram totalno.Ima toalet tamo na parking za hodocasnike samo da li je zatvoren ili ne to ovaj Dario hvali novi toalet šta je sa onim na parkingu.Iz Medjugorja hodocasnici imaju besplatan ulazak u muzej a humacki samostan od njih nema nikakve koristi jer neplacaju ulaznicu za muzej.Jao fratri farizeji još dovedite i lažnu vicku i u jednu tamnu prostoriju kip pa upalite svjetlo pa ugasite.jer vicka ima veci autoritet od pape netriba joj ni putovnica kad prelazi granicu i svaki dan dobije poruku i dozvolu i blagoslov za gradnju hotela velik je biznis to...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
3
1
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto