Dodaj komentar

Sedam ozlijeđenih u devet prometnih nezgoda

ljubuski.info

U protekla tri dana na području Zapadnohercegovačke županije evidentirano je devet prometnih nezgoda, od toga pet s većom materijalnom štetom i četiri s manjom materijalnom štetom, u kojima je sedam osoba zadobilo tjelesne ozljede.

Zabilježeno je pet narušavanja javnog reda i mira. Protiv počinitelja su poduzete odgovarajuće zakonske mjere i radnje iz oblasti Zakona o JRiM-a.

Zabilježeno je i jedno kazneno djelo iz članka 183. KZ FBiH (Ugrožavanje sigurnosti). Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

MUP ZHŽ
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
6
9
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto