Dodaj komentar

Brojni kupači potražili osvježenje na Božjaku

ljubuski.info

Brojni Hercegovci spas od visokih temperatura potražili su danas na kupalištu Božjak u Studencima između Čapljine i Ljubuškog.

Popularno kupalište i izletište Božjak na rijeci Trebižat ljeti je pravo mjesto za osvježenje, a posjetitelji su svih životnih dobi, od najmlađih do onih starijih.

Nemali broj kupača iz Ljubuškog, Čapljine, Čitluka i Međugorja svakodnevno posjećuje naširoko poznato kupalište, gdje traže osvježenje i ljetne dane krate uživanjem u kupanju, skokovima, sunčanju na uređenoj plaži, rashlađivanjem uz piće u obližnjim kafićima...

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
pogled.ba
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
3
6
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari