Dodaj komentar

Klapa "Bošket" osvojila Festival klapske pisme "Posušje 2017."

ljubuski.info

Klapa "Bošket" iz Zagreba osvojila je u subotu prvo mjesto i nagradu "Posuški stećak" u kategoriji muških klapa na četvrtom Festivalu klapske pisme "Posušje 2017".

Nagradu im je uručio Tomislav Madžar, izaslanik hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, koja je i ove godine supokrovitelj Festivala.

Klapa "Bošket" osvojila je i nagradu "Bura" po izboru publike koju im je uručio načelnik općine Posušje Branko Bago.

Drugo mjesto po izboru žirija osvojila je klapa "Bunari" iz Vodica, a nagradu im je u ime predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Dragana Čovića, uručio savjetnik Igor Planinić. Inače, Čović je i ove godine pokrovitelj Festivala.

Klapa "Grga" iz Posušja osvojila je treću nagradu žirija koju im je uručio predsjedatelj Doma naroda parlamenta BiH Bariša Čolak.

Klape koje su osvojile prva tri mjesta žirija osim priznanja dobili su i novčane nagrade i to prvo mjesto 1.500 maraka, drugo mjesto 1.000 maraka, a treće 500 maraka.

Nagrade "Posuški stećak" i "Buru" su i ove godine izradili učenici kamenoklesarske škole iz Posušja, a Srećko Slišković je zaslužan za njihov izgled.

U drugoj večeri Festivala, koja će se održati na Trgu hrvatskih branitelja u Posušju, s početkom u 20.30 sati, natječu se ženske i mješovite klape.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

4
1
3
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ne bojte se, stanje je redovito! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, bit ću ministar Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Što nam znači statistika? Marko Čuljak | dnevno.ba

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto