Dodaj komentar

Detour i Jinx otvorili 15. West Herzegowina Fest

ljubuski.info

Nastupom bendova u konkurenciji te prikazivanjem filmova u službenom dijelu festivala, u četvrtak navečer počeo je 15. West Herzegowina Fest u Širokom Brijegu.

U glazbenoj konkurenciji nastupili su bendovi Not Jane (Široki Brijeg / BiH), Mamurlook (Varaždin / Hrvatska) te East time (Sarajevo / BiH).

U filmskoj konkurenciji prve festivalske večeri prikazani su filmovi: Pratiš li ti mene - Petra Grgić (Dubrovnik / Hrvatska), On Paper - MFF School (Široki Brijeg / BiH), Bojanje zvuka - Magda Mas (Sesvete / Hrvatska), Touch the Ring and Then You're Done - Strahinja Nikić (Banja Luka / BiH), Enemies of the Nature - Glavinić Adi, Marjanović Zlatko (Živinice / BiH), Cinema Paradiso - Tvrtko Karačić (Zagreb / Hrvatska), Knjiga - Nedžad Spahalić (Sarajevo / BiH) te Soba - Ivana Bešlić Penava (Posušje / BiH).

Kao glazbeni gosti prve večeri nastupili su bendovi Detour i Jinx, a posjetitelji su cijelu noć mogli uživati i u programu Silent Disco za kojeg su bili zaduženi DJ Ivano i DJ S.One.

Nakon nekoliko godina stanke, na West Herzegowina Fest se vraćaju likovni umjetnici Akademije likovnih umjetnosti u Široki Brijeg, pa će se za vrijeme festivala na platnima velikih formata stvarati umjetnička djela, a posjetitelji će moći uživo vidjeti izradu drvene skulpture motornom pilom.

Druge večeri festivala, nakon filmske i glazbene konkurencije, očekuje nas nastup grupe TBF.

Inače, West Herzegowina Fest održava se od 3. do 5. kolovoza u Širokom Brijegu, a u službeni program festivala selektori West Herzegowina Festa odabrali su od 115 prijavljenih bendova njih deset, od 52 kratka filma 23 te od 142 kratke priče njih 32.

Ulaz na festivalske večeri je do 20.30 sati slobodan a nakon toga ulaznice će se plaćati po cijeni od 10 KM.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

9
5
3
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ne bojte se, stanje je redovito! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, bit ću ministar Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Što nam znači statistika? Marko Čuljak | dnevno.ba

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto