Dodaj komentar

Treći dan požara iznad Ljubuškog

ljubuski.info

Iznad Ljubuškog, u Gornjim Radišićima, požar je ušao u svoj treći dan. Vatrogasci su uspjeli ugasiti požare koji su izbili prvog i drugog dana, ali jučer je došla dojava o novom požaru u 13.20 i od tada pa sve do trenutka kada pišemo, članovi Profesionalne vatrogasne postrojbe Ljubuški nisu imali odmora.

Požar se od Krvnice širio prema Obalama i naselju Mrljanovac, gorjelo je tijekom cijele noći, fronta požara zahvaćala je dio od Krvnice do same kule Herceg Stjepana.

Tijekom noći vatrogasci su se borili s vatrom spriječavajući da ista pređe crtu vrha Obala i spusti se prema kućama u Donjim Radišićima

Uz vatrogasce PVP-a Ljubuški, koji čitavu noć nisu imali odmora, velik obol u gašenju požara dali su volonteri i mještani koji su tijekom noći stizali na požarište i uključivali se u gašenje

Vatrogasci su i dalje na terenu, vatra gori na tri točke, s gornje strane brda od Gornjih Radišića, dim se nadvio nad grad a tijekom cijele noći padao je pepeo. Nimalo ugodna slika za Ljubušake, koji su cijele noći promatrali vatru iznad sebe.

Mi smo svaki dan ugasili te požare, sanirali bi se, nije ništa ostalo iza nas, ali požari bi ponovno izbili. Što je uzrok, je li to ljudski faktor, ja to ne znam, kazao je Milan Tolić, zapovjednik vatrogasaca u Ljubuškom.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
4
8
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto