Dodaj komentar

Sloga u novu sezonu ulazi s vlastitim igračkim kadrom

ljubuski.info

Na pitanje o novoj sezoni ljubuške Sloge, trener seniora Franjo Vasilj je kazao:
Uoči nove sezone 2017/18 organizirali smo seminar nogometa sa našim prijateljima iz Italije "Football no limits". To je Italijanska organizacija "IPSIA" i "Usacli" koje se bave dugi niz godina (odmah iza drugog svj. rata), promidžbom i pomaganjem sporta-nogometa, kroz ovakvu vrstu rada i druženja. Po završetku seminara na kojemu je svaki sudionik dobio trening majicu, klub su donirali sa 15 nogometnih lopti, 30 čunjeva, garnituru štapova, garnituru krugova i dvije garniture markera. Ovaj seminar će se uvesti kao tradicionalni uoči početka sezone a naši prijatelji spremi su pomoći i glede angažmana Sloginih igrača u Italiji. Dugoročno gledajući klub će raditi u ovom smjeru i predanim radom ćemo uz pomoć naših talijanskih prijatelja stvoriti stabilan i ozbiljan klub.

Na koji način i što planirate?
Poučeni dosadašnjim iskustvima iz prošlih godina, u ovu novu sezonu ulazimo isključivo sa vlastitim kadrom, koji su proizašli iz Slogine škole nogometa. U našoj školi nogometa imamo preko 100 polaznika u svim dobnim kategorijama, ali ovim putem i pozivamo sve dječake i djevojčice, momke i cure koji su voljni raditi i napredovati u ovom sportu da nam se pridruže. Kontakt osobe vezane za članstvo su naši savjetnici Milenko Dropuljić (063 320 917), i Želimir Antunović 063 455 587 .

Na koji način je organizirana škola nogometa?
U našoj školi nogometa angažirano je više trenera, moram reći prvenstveno velikih entuzijasta koji žive za nogomet i oni su motor našeg kluba. Treneri kadeta, juniora i seniora su Ivica Mihaljević i Franjo Vasilj, a treneri Zagića, Limača i oba uzrasta pionira su Ivica Živkušić, Luka Herceg i Josip Brajković. Trener našeg ženskog nogometnog kluba Sloga je Josip Brajković. Možete kontaktirati i naše trenere na br.mob. Ivica Živkušić (063 700 692), Josip Brajković (063 492 474), Luka Herceg (063 909 779), Ivica Mihaljević (063 494 274)….

Škola je već krenula s radom mlađi pioniri imaju treninge: ponedjeljak, srijeda i petak u 08:00 sati, Limači, utorak i četvrtak u 19:00 sati, stariji pioniri ponedjeljak, utorak, četvrtak i petak u 18:00 sati. Zaključak je što je više članova-polaznika škole to je veća mogućnost da i pojedinac uspije izrasti u vrhunskog nogometaša.

Nogomet je kolektivni sport te zbog toga smo vezani jedni za druge i moramo poticati to zajedništvo, kazao je Franjo Vasilj - Profa.

Radio Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
5
2
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto