Dodaj komentar

Sudar u središtu Čapljine izazvao prometni kolaps

ljubuski.info

Osobni automobili marke Mercedes-Benz C klase i Opel sudarili su se u ponedjeljak oko 10.00 sati u Ulici Mate Bobana u Čapljini, u blizini autobusnog kolodvora.

Na oba automobila nastala je znatna materijalna šteta, a o silini udarca govori činjenica kako su se u Mercedesu otvorili prednji zračni jastuci.

S obzirom da se prometna nesreća dogodila u najprometnijoj ulici u Čapljini, došlo je do prometnog kolapsa u središtu grada, a promet je regulirala policija.

Na mjestu nesreće očevid su obavili policijski pripadnici Policijske uprave Čapljina, a promet se u to vrijeme odvijao usporeno.

bljesak.info
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

5
9
5
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari