Dodaj komentar

Na ovo neće nikada odgovoriti jer je očito da je partija promjenila način borbe te se aktivno putem režimskih medija uključila u proces medijske manipulacije i uljepšavanja imidžapartije i pojedinaca koji svakodnevno pune stupce portala.Ovo je nova igra Barbarića tako da je on sada isturio u prvi plan Borasa da se on malko skloni iz fokusa.Upravo je to i uspiso jer se sada svi bave Borasom a Barbarića kao da nema tu.Barbarić je Borasa izmislio i postavio i sve što se sada događa je da ga stavlja u prvi plan da bude gromobran,dok u pozadini mlađahni omladinci partije putem medijskog prostora pokušavaju kontraofanzivom dobiti bitku.Samo što su malo zakasnili jer nikakav medij više ne može uljepšati sliku o Nevenku Barbariću,Zdravku Borasu,Tiši,Vedranu Markotiću jer za običan puk oni su loši dečki.I to se ne može promjeniti.Ne može se promjeniti ni loš imižHDZ u Ljubuškom koji je zbog ovih faca postao omražena stranka koja je sada to svi vide ista ili gora nago komunistička partija.Metode su iste,samo što je sada ipak drugo vrijeme.
Zato će sve doći na svoje.Strpljen,spašen.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

4
7
3
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari