Dodaj komentar

Mora da se zamirija s nekim u Vrapču a ima dosta ERCEGOVACA I TALIJANA što im je neko avuta preparkiro pa ljudi traže di imaju garaže nezgodno ti brajo kad sa karijole šarap spane a kamoli brte si moj kad ti avuto ne osvane neki su se i sa PAVUKOM nosali zapotribu
Čuvajte čuvajte ako vam je to misliđan samo ga odmaknite uščujo vam se ima oni pjesnik šgo imade svoju ulicu tuder ima kuća od toga misliđana ili ga zadijte Čoviću zauvo da more ijon zagangat

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

1
9
2
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto