Dodaj komentar

Stvar je u tome da se u ovom slučaju trebalo suditi cijelom MUP-u. Međutim, oni su ga mislili metnuti Markoti tako da se operu ruke i ispadnu nevinašca. Na kraju je Markota š u k n u o njima pa je tako ostalo neko kažnjivo djelo a Markota oslobođen. Pitanje ostaje tko je počinio to djelo. NN možda a svi znamo kako se ko zove. Šta ćeš otkrit u susjeda kad ne možeš u svojoj kući. Odnosno nije bilo volje otkriti pa su tražili žrtvu. Tako montirati nekome i nadati se dobru, možda i prođe a šta ako ne prođe. Što se tiče Bizona ne mogu i neće mu moći nitko ništa ovdje, al USKOK će ga glave doći, đava ti ove zmije. Drž te se zna se da nije lako.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

8
3
7
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto