Dodaj komentar

Borase prijatelju sta cekas namlati to frende i istraj iz policije il angazuj Tulica da ih odradi skolski nemoze ti niko nista znas daje nas sud i tuzilastvo i nase glasavko tjelo vjecno oporbu smo uspjeli istjetati iz vanka neka ifu kopati i lopatati po Njemackoj nedaj da te blati sitni dio oporbe sto je osto ito treba istjerati pozz

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

4
2
5
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto