Dodaj komentar

Ljudi ovo je sve otišlo djavlu. Najbolje bi bilo da se održi boks meč izmedju gsp. Borasa kao predstavnika i vlasnika MUP-a ZZH i gsp. Markote, predstavnika i predsjednika Sindikata MUP-a ZZH. Pa neka bolji pobjedi a poraženi neka da ostavku. Pošteno. Ako se Boras boji neka kaže i neka nadje zamjenu a ti Markota ako se ti bojiš a znam da se ni crnog djavla ne bojiš, nadji i ti zamjenu. A kako bi sto vise bilo publike, ring neka bude nasred vinograda propale vinarije u Ljubuškom, na domaćem i dobro poznatom terenu gsp. Borasa. Eto..

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

8
5
1
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto