Dodaj komentar

jbt, šta je ovo, a na sv. Antuna dočekani i smišteni u prve redove odmah uz oltar, ja mislio smistili ih pratri da narod vidi lipotu svog izbora, kad li ono oni izloženi da narod vidi kakav ne treba biti, svaka čast fra Darijo nek si narodu ukaza na Hapce i maf*jaše, tako triba nek si ih izložio još si ih tribalo okolčiti lancem da koga ne zapunu Bože sačuvaj!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
9
4
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari