Dodaj komentar

...zamisli koji ljudski šljam i obraz moraš bit kad za ono šta si sam zasra optužiš, bez trepnit, nekog drugog....i to kolegicu....a koliki [ * neprimjereno * ] moraš bit pa na to pristat i ne reagirat....Ivana jesi ti normalna pa ovo dozvoljavaš??? koga i čega se bojiš??? pa na sebe preuzimaš krivnju??? ili se možda ti predstavljaš kao Marija da nju uvališ u [ * neprimjereno * ]???

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

5
8
4
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto