Dodaj komentar

Odgovor na opovrgnuće Marije Medić Bošnjak

ljubuski.info

Marija Medić Bošnjak je, s privatne adrese e-pošte na adresu ljubuski.info poslala opovrgnuće koje smo objavili, kao i jučerašnje opovrgnuće kolegice Ivane Banović, a sve vezano uz članak Ej, ministre Marija je, ovako sam napisala... .

Budući da se u opovrgnućima dobronamjerno govori o što kvalitetnijem informiranju čitatelja, to objavljujemo i odgovor na opovrgnuće i optužbe koji je poslan na privatnu adresu Marije Medić Bošnjak.

Hvala, objavili smo, kao i opovrgnuće kolegice jučer.

Vezano za vaše navode o "profesionalnosti" i iznesenoj laži, u intervjuu s ministrom Borasom su iznešene teške neutemeljene (lažne) optužbe na račun Vjekoslava Markote, što ministru inače nije strano. Druga strana (Markota) nije dobila priliku odgovoriti na te optužbe.

Povrh toga, ministrove optužbe su distribuirane otvoreno na više medija, uključujući i vaš domicilni Večernji list, dok je članak kojeg navodite "policija ZHŽ-a održala dvosatni štrajk upozorenja" dostupan samo registriranim korisnicima. Neregistrirani korisnici, tj. javnost, mogu pročitati samo jednu rečenicu. Naravno, o Markotinoj strani priče vezano za ministrove optužbe nema ni slova. Provjerite jesu li oni, u vašem profesionalnom angažmanu, ravnopravno tretirani.

Poziv na sud nam neće biti ništa novo, budući da je to očito sada postao trend. Sretno vam s time, iako ne vidimo što bi mogao biti predmet rasprave, budući da smo samo prenijeli navode Vjekoslava Markote, iza kojih isti i danas stoji.

Budući da je izvorni "intervju" s ministrom Borasom objavljen na mrežnoj stranici FENA-e, potpisan inicijalima G.P., uvjereni smo kako možemo očekivati još opovrgnuća, a sudske tužbe još malo pa možemo prestati brojati. To nam je zajednički nazivnik s ministrom Borasom.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

7
1
2
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto