Dodaj komentar

Marija mislila sam kako si s vremenom postala makar malo pismenija, ali čovjek se tako lako zanese u svoje nadanje. Upotreba nepotrebnih zareza je očito samo tebi poznata, pa ih stavljaš i gdje treba i gdje ne treba. "Autorizacija je sasvim normalna stvar u OZBILJNIM medijskim kućama..."...je li ti ovo zajebavaš čitatelje i stvarno tako misliš??? je li te tata Nikola tome podučio??? kuća za koju ti radiš je sve samo ne i ozbiljna medijska kuća jer svaka kuća koja drži do svoga imena i ugleda "ne skida gaće" [ * neprimjereno * ]ma i mafijašima, a ponajmanje trpi diktiranje vlastokradica kako i što će pisati i raditi....malo si pobrkala pojmove: autorizacija i podilaženje sugovorniku nisu ista stvar, a svaki novinar koji ima SVOJ stav, nema masla na glavi, ima svoje mišljenje i u stanju ga je argumentirano braniti taj ne šalje tekstove na autorizaciju...takav novinar stoji iza svoga teksta....p.s. drugi put pametno biraj brojeve, pažljivije čitaj čiji broj zoveš i imaj muda kazat: ups falila sam, jebajiga druže učitelju. ne bi ja bila takva ali kako grist ruku koja me hrani, moram bit bezmudi potrčko ekipe na vlasti.....žalosno....

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

7
6
1
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto